Звездата на Левски Георги Иванов – Гонзо призова феновете да подкрепят отбора в оставащите важни мачове до края на първенството.

„Аз ще бъда готов още за мача със Сливен, но треньорите ще преценяват, а и зависи дали маската, която ще ми направят в Германия, ще е готова. На феновете мога да кажа, че целият отбор ще е готов за мача срещу ЦСКА. Нека ни подкрепят, както са го правили и всички заедно да спечелим.

Не бива да се делим на хора, които обичат футболисти, такива които обичат треньора, или такива които подкрепят ръководството. Ние представляваме Левски, а феновете обичат този отбор, независимо, на кого симпатизират”, каза Гонзо, който даде изненадваща пресконференция заради огромния журналистически интерес на тренировката на “сините” на “Герена”.

„Не разбирам, защо давам тази пресконференция. Не се е случило нещо, кой знае какво. Обръщайте внимание на другите момчета, както и на футболистите от Пирин, Миньор и другите, които играят за Купата на България. Иначе аз за „вечното дерби” ще съм готов. С Даниел Боримиров ще ходим в Германия, където трябва да ми се направи маската, без която е опасно да играя.

От утре, или от други ден ще тренирам. Няма проблем да играя, въпросът е да се пази това счупено място. Имах болка, аз още след удара усетих, че стана нещо, защото и друг път съм виждал подобни контузии. Пипнах си бузата и разбрах, че съм си счупил скулата, защото ми беше хлътнала. Отидох на тъча и докторите констатираха същото. Болката не беше много голяма в началото, но когато влязох под душа усетих, че боли много”, допълни звездата на “сините”.

„Посещението на ръководството и на повечето футболисти от отбора беше голямо признание за мен. Това е демонстрация на уважение, така както и аз уважавам всички в отбора. Иначе е обидно да се говори за уредени мачове. Така най-малкото се обезценява трудът на футболистите. Лошото е, че такива неща се говорят, а после не се гледат мачовете. Имаше коментари, че ни е уреден мачът с Ловеч, мачът с Локомотив Мездра и Локомотив София. Аз никога не съм влизал в договорки, тези мачове не са уредени. Левски никога не е взимал мач по втория начин. Срещу Локомотив София играхме безобразно слабо. Дори и нарочно да бяхме искали да играем по този начин, нямаше да сме толкова слаби. В този мач всички бяхме жалки”, завърши Гонзо./БЛИЦ