Наставникът на Черно море Георги Иванов остана доволен от постигната победа в първата контрола на тима му - 4:0 срещу Калиакра.

"Доволен съм от старанието на отбора. Всички момчета се раздават максимално и целта ни е сега да се подготвим физически. През този период е нормално играчите да бъдат уморени. Видяхме го и днес в мача. Футболистите бяха малко по-тежки, но съм доволен от контролата, която изиграхме. Най-вече се радвам за някои от младите момчета, че показаха добро ниво", коментира Гонзо.

"Първата контрола по време на лагера ни в Турция ще бъде срещу Шльонск (Полша), а втората с Атирау (Казакстан). Следващите ни мачове още не са ясни напълно. Уговорени са, трябва да чакаме само потвърждение на 100 процента. Заминаваме в Турция да изчистваме в детайли нашата игра", добави наставникът на Черно море.

"Заминаваме с 26 футболисти, с вратарите, или с 23 полеви играчи. След Турция ще преценяваме дали някои от младите момчета ще остават или ще дойдат нови футболисти от школата. Всичко зависи от тях. Живко Атанасов не взе участие днес, защото е болен", каза още наставникът на Черно море.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА