Дебютиралият като старши треньор на Левски Георги Иванов остана доволен от представянето на играчите си, въпреки загубата с 0:1 от Ред Бул Залцбург.

"Липсваше ни малшанс. Добре стояхме на терена и не можем да бъдем недоволни от отбора. Всеки един от играчите се раздаде, направихме каквото можахме. Играем добре и губим. Животът е такъв. Ще се опитаме още в неделя да победим", каза Гонзо.

"Атакувахме, владеехме играта с изключение на първите 20 минути. Тежко е, когато си надиграл някой отбор, а загубиш. Не мога да бъда недоволен от футболистите, които дадоха всичко от себе си, но трябва да започнем да вкарваме положенията си. Аз имам доверие на тези футболисти. Бях сигурен, че те ще направят така, че Левски да изглежда по друг начин. Едно голямо браво на Виктор Генев и Йордан Милиев, раздадоха се и се представиха добре. Това е бъдещето. Исках да започна с победа, но не се получи", продължи Георги Иванов.

"Аз нямам много голямо желание да бъда треньор на Левски. Обсъждаме най-добрият вариант за нов наставник, за да не направим грешки", завърши Гонзо. /БЛИЦ