Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо изрази задоволството си от мотивацията на своите играчи при равенството 1:1 с “Ботев” (Враца), което прати гостите в “Б” група.

„Нервен мач. Нашият отбор пропусна положения и в края вече треперихме да не изгубим. Все пак съм доволен от футболистите. Преди два кръга се спасихме и мотивацията, която имаха, ме радва. Изпуснахме много ситуации, с които можеше да решим мача по-рано”, заяви Гонзо.

„Сигурно мотивацията е била по-различна, но аз искам във всеки мач футболистите да играят за победа. И авторитет, и самочувствие, а и качества се трупат във всеки двубой, независимо кой се бори за точки. На нас никой не ни е помагал и няма да ни помага. Никога няма да накарам отбора да се излага или пък да се излагам аз.“

„Селекцията? Трябва да свърши сезона, преди това не можем да привлечем играчи. Ако има нещо официално, ще разберете. От днес отборът е разпуснат, първата тренировка е на 14 юни от 18 часа. Ще видим кой ще бъде освободен, но така и или иначе ще го разбере първо той, а не вие. Така не е коректно и почтено“, завърши треньорът на Черно море.