Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо и капитанът на тима Христо Йовов ще бъдат големите звезди в отбора на "сините" в традиционния сблъсък с вицешампиона по футзал "Левски" София-Запад. Двубоят е днес от 17:00 часа в столичната зала "Христо Ботев", а билетът за него ще струва 2 лева. 100% от приходите пък ще отидат за Фонд "Сектор Б".

Възстановилият се напълно след операция Симеон Райков, Орлин Старокин и Лъчезар Балтанов също ще вземат участие в двубоя. Останалите играчи в състава на "сините" ще бъдат попълнения от юношеските формации на клуба, като двамата вратари също ще бъдат от школата.

Шампионът на България по футзал за 2010 година ще излезе с най-доброто възможно с титулярната си стартова петица - Любо Тодоров, Ангел Тодоров, Даниел Несторов, Станислав Василев и Делян Койчев (б.а. - последните четирима са национали по футзал на България). Съставът на Иво Николов ще бъде подсилен с още четирима играчи от националния отбор, подобно на миналата година, пише "Спортал". Това са част от най-добрите играчи по футзал в страната и част от представителния състав на България. Вратар номер едно в страната Костадин Иванов, Благовест Марев, Явор Софрониев и Виктор Викторов.

През първите две участия в благотворителния двубой краен победител бе все тимът на Николов. Първо през 2009 година в дебютната среща в новата зала на НСА пред около 400 зрители София-Запад спечели с дузпи след равенство 3:3 в редовното време. Тогава 2 красиви гола за футболния отбор отбеляза Дарко Тасевски.

Миналата година специалистите на малки врати надвиха секунди преди края селекцията на Ясен Петров и Гонзо с 2:1, като София-Запад подобно на тази година бе подсилен от част от националния отбор по футзал. Интересното е, че след попадението на Мариян Огнянов още в 10-ата минута "Левски" се виждаха победители в двубоя, тъй като водеха 180 секунди преди края, но 2 бързи гола на Любо Божанков и Бойчо Марев донесоха победата на София-Запад пред близо 1000 зрители в "Христо Ботев".