Нападателят на Левски Георги Иванов заяви, че очаква да започне леки тренировки в четвъртък или петък, а от понеделник да се включи с основната група на “сините”.

“Имах счупена скула, наместиха я както трябва. Трябва да бъда в покой поне 10 дни, но ще гледам в четвъртък или петък да тренирам, а от понеделник да съм заедно с всички съотборници, за да съм готов за дербито”, каза Гонзо пред “Ринг ТВ”.

“Говорихме с ръководството да отида до Германия, за да направим маска за лицето. Няма да има проблем да играя, но ако стане втори сблъсък или удар на същото място, ще стане много лошо. В болницата оставам до утре сутринта най-вече заради упойката, можех и още сега да си тръгна, но хората искат да си подсигурят и трябва да спазвам правилата”, продължи нападателят на “сините”.

“Няма за какво да излизам по-нахъсан срещу ЦСКА. Ние си имаме цели, които следваме. Те са основният ни конкурент и много неща ще зависят от този мач. След трудната серия от мачове, двубоят с ЦСКА е последеният ни по-тежък. Ако успеем да го вземем, ще станем шампиони. И двата отбора знаят колко е важен този мач”, завърши голмайсторът./БЛИЦ