В Черно море не смятат да продават нито един от основните си футболисти през зимната пауза, научи „Тема Спорт". Треньорът Георги Иванов е твърд в на­мерението си да запази съ­става.

Гонзо не желае да се разделя с когото и да било от титулярите, а само да добави към тима си 2-3 ка­чествени попълнения, кои­то да засилят конкуренция­та и вариативността в предни позиции. Наставни­кът вече има набелязани имена, чийто изяви в мо­мента се следят изкъсо. През декември с някои от тях ще бъдат стартирани преговори.

На този етап на „Тича" не е сигурно остава­нето единствено на ниге­риеца Стенли Окоро, който е преотстъпен от испан­ския Алмерия. До този мо­мент той нямаше много шансове за изява, тъй като се контузи още в началото на сезона и отсъства близо 2 месеца. От представяне то му в мачовете до края на есенния полусезон зависи дали Окоро ще продължи да облича зелено-бялата фла­нелка и напролет.

Не е из­ключено също юношите Слави Сталев и Атанас Илиев да бъдат преотстъ­пени в други отбори, къде­то да понатрупат игрова практика. През този сезон те имат общо 166 игрови минути в А група и турнира за купата.