Феновете на “Левски” нарушиха забрана на ръководството. Тренировката в четвъртък (24 февруари) ще бъде открита за привържениците и журналистите и ще се проведе на стадион “Георги Аспарухов”. Спортният директор Георги Иванов – Гонзо приел молбата на агитката и заниманието ще може да бъде наблюдавано. Както е известно, шефовете на “Герена” издадоха заповед, че закриват всички тренировки до края на сезона заради некоректна работа с някои медии. Преди няколко дни отново имаше изявление, че всички занимания до двубоя с ЦСКА няма ще бъдат закрити. Привържениците обаче склонили Гонзо, след като го убедили, че с присъствието си ще надъхат футболистите преди вечното дерби.

През есента агитката няколко пъти направи страхотно шоу и създаде неповторима атмосфера по време на тренировки преди важните евромачове. На заниманията присъстваха по 1500-2000 души, а “сините” останаха непобедени в груповата фаза на Лига Европа.

Ето какво пише във фен сайта на “Левски”:
“В четвъртък от 18:00 часа е насрочена последната тренировка преди вечното дерби. По молба на привържениците на “Левски” тя ще бъде открита за тях! Тренировката ще се проведе на официалния терен, затова всеки, който е свободен и има желание да подкрепи футболистите, да заповяда в 17:45 часа пред сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов"! Шоуто е гарантирано!

21_1.jpg