Георги Иванов-Гонзо е отрязал мераците на Димитър Димитров-Херо за още един от футболистите на "Левски". БЛИЦ разбра, че треньорът на Черноморец пожелал Божидар Митрев като част от сделката за Орлин Старокин.

Гонзо обаче бил категоричен и не пуснал вратаря в Бургас, въпреки че може да разчита за този пост още на Пламен Илиев и Кирил Акалски.

Херо прибягнал до хода с Митрев, след като стана ясно, че Александър Киров страда от футболна болест и няма да преминава при "акулите". Ръководството на Черноморец първоначално се разбра с колегите си от "Левски", че ще даде Орлин Старокин срещу трансферна сума и двамата юноши на "сините" - Киров и Борислав Балджийски. Гонзо първо отряза Херо за Исмаил Иса, а сега и за Митрев.

В същото време Орлин Старокин продължава да води подготовка със "сините", но все още няма подписан договор с клуба. Трансферът му се очаква да бъде официализиран до дни, като не е изключено на Тодор Батков да му се наложи да плати още за талантливия защитник, а на "Лазур" да заиграе само Борислав Балджийски. /БЛИЦ