Георги Иванов е категоричен, че на Левски не му трябват футболисти от вечния съперник ЦСКА. Той бе запитан на аерогара София след завръщането на тима от Кипър във връзка с появилите се слухове, че “сините” могат да вземат някой натирен от “Армията” играч.  
"Нямаме интерес към играчи на ЦСКА. Казвам го кратко и ясно", отсече Иванов.
"Свършихме си работата перфектно. Оттук  нататък в София ще се готвим за мачовете, които ни предстоят. Имаме още десет дни до първенството. Мисля, че за първия мач, ако има такъв, отборът ще бъде подготвен максимално добре. Доволен съм от всички без изключение", каза Иванов.
"Сините" записаха в Кипър три победи (5:0 срещу ФК Прибрам, 1:0 срещу Динамо Минск и 2:1 срещу Слован Либерец) и две загуби (0:3 от Шериф Тираспол и 0:2 от Легия Варшава).
"Гледам мачовете като мачове, а не толкова като резултати. Може да звучи като клише, но това наистина са контроли, в които най-важното е обиграването. Желаното от мен се получи. Е, има неща за избистряне, но до подновяването на първенството ще изчистим всички неточности", обясни Иванов. 
"Контузията на Дарко Тасевски е по-сериозна. Очакваме го в игра след около един месец. Всички останали ще бъдат на тренировка в четвъртък. Хубавото е, че Владо Гаджев навлиза в желания ритъм", завърши Гонзо.