Ясен Петров едва ли е предполагал някога, че ще води тренировка на “Левски” от... резервната скамейка на "Георги Аспарухов". Точно това се е случило на вчерашното занимание на отбора преди дербито с Литекс, пише в. "Тема Спорт", позовавайки се на сигурен източник от клуба.
 
Пловдивския Джанини е бил уведомен, че няма да води тренировката, при появата си на "Георги Аспарухов". Новината му е съобщил спортният директор на “Левски” Георги Иванов, който е водил заниманието на отбора заедно с внедрения преди повече от месец в щаба Бисер Хаздай. Този ход на Гонзо дава да се разбере, че Ясен Петров със сигурност няма да е треньор на “сините” след 28 май.
 
Интересното е, че това не е първият път, в който Ясен не води заниманието на отбора. Според неофициална информация е имало дори случаи, в които Петров въобще се е появявал на тренировка преди мач. Разбира се, по нареждане на Гонзо.
 
Другата седмица се очаква Ясен Петров да се срещне със собственика на клуба Тодор Батков, а на сбирката ще присъства и Георги Иванов. Основната тема на разговор ще е бъдещето на треньора, което по всичко личи, че няма да е свързано с “Левски”. Все пак съществува минимална вероятност Петров да остане на работа в клуба в качеството си на помощник-треньор или скаут./БЛИЦ