Спортният директор на "Левски" Георги Иванов обмисля напускане. Това обяви самият той в интервю пред "Меридиан Мач". Гонзо изтъкна, че му е писнало от постоянните критики към отбора, като заяви, че ако усети дори и малко недоверие от новите собственици към него - ще си тръгне от "Герена".

"Не мога да скрия, че ми писна от голямата злоба към мен, към отбора и към новото ръководство. Дал съм си време до края на годината, а след това ще преценя дали да остана на "Герена". Сега съм на кантар. Само да усетя и малко недоверие от собствениците, няма сила, която да ме спре да напусна. Не съм в "Левски" за пари или слава", обяви Гонзо.

"Няма да ми е нито за първи, нито за последен път да напусна "Левски". Сигурен съм обаче в едно - когато си тръгна, ще го направя с високо вдигната глава, защото ще знам, че съм направил всичко по силите си за благото на "Левски", каза бившият голмайстор.

"Може и 200 човека да се обадят, за да протестират за завръщането на Гаджев. Сигурен съм обаче, че ако не го бяхме върнали на "Герена", други 200 щяха да се обадят, за да недоволстват и да ме атакуват, защото не сме му подали ръка... Истината е, че и Гаджев, и Живко Миланов имат символични договори с "Левски". Сегашната заплата на Гаджев е пет пъти по-ниска от тази, която взимаше миналия сезон", заяви още Георги Иванов.

"Злобата и негативизмът трудно се издържат особено, когато знаеш, че те вредят на "Левски". Клубът е в такова състояние, че само обединението ще го изтегли нагоре. Тук не става въпрос всички да се обичаме и целуваме, а да мислим доброто на "Левски", добави Гонзо.