Георги Иванов - Гонзо е спасил Левски в критичен момент, като е отпуснал колосална сума от личните си средства, за да помогне на клуба. Според запознати съвсем наскоро треньорът - директор е дал близо 500 хиляди евро заем на "сините", с които са били погасени голяма част от заплатите на треньорите в школата, пише в днешния си брой вестник “Тема спорт”.

Твърди се, че част от тези пари са прибрали и играчи, сред които назрявал бунт. Така на практика "синята" легенда бърка в собствения си джоб, за да бъде най-големият фактор на "Герена" и да се ползва с безусловната подкрепа на Тодор Батков.

На този етап няма никакво развитие около евентуален нов собственик на Левски и възможността адвокатът да остане на власт и през пролетта става все по-реална. След като спазари Зе Соарес в Металург (Донецк), шампионът ще опита да продаде поне още двама от по-високо котираните си футболисти, за да върже бюджета до края на сезона и да върне заема на Георги Иванов. Очаква се Гонзо да прибере цялата сума от продажбата на Зе Соарес, която е в размер на 350 хил. евро./БЛИЦ