Собственикът на Левски Тодор Батков вече е изплатил дължимите суми на спортния директор Георги Иванов. Както е известно, Гонзо бе дал заем на боса, за да бъде стабилно финансовото състояние на клуба.

Батков върнал борча с помощта на парите от трансфера на Николай Димитров и Георги Сърмов в Касъмпаша. Двамата бяха продадени в турския първодивизионен клуб още през май. Сделката бе на стойност 1,3 милиона евро. По-голямата част от сумата бе преведена в касата на "Герена" веднага след като играчите парафираха с Касъмпаша за по 5 години.

С тези средства Батков е върнал парите, дадени му от Гонзо през пролетта за покриване на текущите нужди на "сините", пише "Тема спорт". С останалите средства са били направени и настоящите трансфери на Левски. Клубът плати 200 хиляди евро на Локомотив (Пловдив) за Гара Дембеле, а срещу 200 хиляди лева на "Герена" от Берое бе привлечен централният защитник Иво Иванов. В момента футболистите на Левски са си получили всички дължими суми и ръководството няма задължения към тях. /БЛИЦ