Спортният директор на "Левски" Георги Иванов гостува в bTV, където говори за миналото, бъдещето и настоящето. Гонзо също така отговори на въпроси на зрителите, а за финал получи снимка-колаж, на която той се здрависва с Георги Аспарухов-Гунди. Шефът в "Левски" очевидно съжалява, че Жоазиньо е бил продаден в Русия. Гонзо смята, че "сините" продължават да имат шансове за титлата, но Литекс е фаворит за спечелването й.

"Проблемите ни дойдоха от продажбата на Жоазиньо. Футболистите ни по крилата не оправдават очакванията. Тежката загуба от ЦСКА също си оказа влияние. Имаме шансове само, ако подобрим играта си. Литекс е фаворит за титлата. Важното е да си върнем самочувствието от първия полусезон. Нещата не са такива, каквито ми се иска", сподели Георги Иванов.

"Трудно ще задържим Гара Дембеле през лятото. Вердер беше отправил много сериозна оферта. От него зависи дали цената му ще падне до трансферния прозорец", каза Гонзо за звездата на "сините".

"Липсват ми моментите, когато бележех голове. Сега емоциите са по-големи, защото отговарям за целия отбор. Единственият проблем е, че не можеш да контролираш нещата на терена. Много пъти ми се е искало да вляза, но вече съм приключил с футбола и няма връщане назад. Винаги, когато "Левски" побеждава, съм се радвал неимоверно. Радостта ми винаги идва инцидентно. Никога не съм обмислял дали да си свалям гащите или какво да правя след гол. Когато отбележиш - това е най-хубавото чувство. Няма как да разделя моментите, които съм преживял с "Левски", продължи Гонзо.

"Винаги съм искал да приличам на баща ми. Той ми бе идол. Почина, когато бях на 13. И сега не мога да си спомня толкова моменти, за да се сравня с него. Помня само, че е уникален човек. Всички казват, че е бил по-добър от мен. Той е играл в "Ботев", а аз избрах Локомотив (Пловдив), приеха ме веднага. След това Андрей Желязков ме привлече в "Левски". Той и Томас Лафчис имаха голямо желание да ме имат в състава си. Истината е, че имаше предложение и от ЦСКА, но стана така, че не успях да замина. "Левски" плати голяма сума тогава - 250 хиляди долара. И аз преминах на "Герена". Този отбор ме е направил човека, който съм в момента", каза Георги Иванов.

"Пуша по две кутии цигари на ден, но никога не съм имал проблеми с формата си", добави шефът в "Левски". /БЛИЦ