Спортният директор на "Левски" Георги Иванов бе част от благотворителното шоу за спасение на "синия" баскетболен клуб. Пълна зала "Арена Армеец" направи страхотен празник, на който бе представен футболният тим за пролетта, ветерани и футболисти играха мач на малки вратички, след това имаше и баскетболен двубой. Всичко протече при много емоции, скандирания и смях.

"Стана прекрасен празник. Радваме се, че сме част от това нещо. "Левски" затова е голям отбор, защото има тези хора. "Левски" ще бъде вечен след показаното на юбилея и днес. Аз съм убеден, че няма футболист в света, който при такава атмосфера и публика, да не е мотивиран", заяви Георги Иванов.

Спортният директор коментира и селекцията, както и очакванията за пролетта: "Надявам се тази година да показваме по-добра игра и да върнем хората на стадионите. Очаквам от новите да бъдат мотивирани. Искам да вдигнат нивото на "Левски". Селектирани са, гледали сме всеки отделно доста време, за някои имаше и проблеми около привличането им. Приключихме с входящите трансфери. Ако има за някой нещо, на което не може да се откаже, ще го продадем, но това е малко вероятно. Тази година целта ни е спечелване на Купата на България, трето място и участие в евротурнирите."
ЮРИ СЛАВЧЕВ/ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ