Треньорът и спортен директор на "Левски" Георги Иванов изрази задоволство от победата със 7:1 над Спартак (Варка) в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България. Специалистът обаче призова за търпение към младите футболисти, от които най-сериозно впечатление направи 17-годишният Божидар Краев. Младокът отбеляза хеттрик.

"Не мога да отлича някого, конкретно от младите. Отборът се опитваше и искаше да доминира. Получи се. Божидар, както и останалите юноши, са бъдещето на "Левски". С тях трябва да се работи много внимателно, за да може да израстнат физически и да се наложат постепенно в отбора.

Радвам се, че точно днес победихме със 7:1. В интерес на истината този резултат бе случаен, не го бяхме планирали. Доволен съм, защото той ще се отрази добре на самочувствието на играчите. Записахме убедителни победи в два мача с по-леки противници, които се надявам да ни помогнат за двубоя с Лудогорец. Сега вече започваме да мислим за него. Нормално е всеки един футболист в тима да бъде готов за тази среща", коментира Гонзо.

Купа на България - сезон 2014/2015