Спортният директор на „Левски” Георги Иванов е разочарован от играта и резултатите на „Левски” в контролите, но се надява нещата да се нормализират до началото на първенството. Той сподели, че „сините” ще търсят само играчи с по-ниски финансови претенции.

"Има още какво да се желае като селекция и като подготовка. Резултатите не са толкова важни на този етап. Не съм доволен от резултатите в контролите, но има много нови и нов треньор. Дано нещата да се нормализират до началото на първенството. Докато трае трансферния прозорец ще идват нови. Ще вземем толкова, колкото са необходими. Ще търсим играчи с по-ниски финансови претенции. Всички ще са свободни агенти", сподели Гонзо в интервю за Канал 3.

„Много от играчите с високи заплати вече ги няма. Не съм доволен от това, което се случи до тук, но работим само от месец и половина. Не съм доволен от играта и от резултатите. Това са контроли и не можем да даваме генерални изводи. Футболистите на Левски трябва да има самочувствието, че са най-добрите. „Левски” трябва да им ясна структура. Надявам се всички процеси да се случат възможно най-бързо."

"Хората, които идват са с по-ниски заплати и са в рамките на нормалното, предвид намаляването на бюджета. В живота и футбола нещата се променят много бързо. Беше добре да върнем Минев. Смятам, че ще е полезен. Това е мое решение и няма да коментирам какво се е случило по-рано", допълни директорът.

"Не смятам да коментирам Стивън Петков. Той не е някакъв фактор, че да съжаляваме, че е отишъл в друг клуб. Всички, които привличаме трябва да знаят какво е „Левски."

"Смятам, че се работи добре в школата, но идеята беше да вдигнем нивото, за да може футблистите, които идват да са на нивото на първия отбор. Методистът Серано сме го избрали всички. Аз, Боримиров и Иван Колев го одобрихме. На нас ни трябва нещо ново и различно".

"За да си футболист на „Левски”, ти трябва да имаш манталитет на победител и да се бориш за победата. Идеята е да мислиш така, че този отбор да става силен. Всеки един трябва да дава максимума от себе си. Климатът в отбора е добър. Опитваме се да правим най-доброто за клуба. Трудно е навсякъде. Нашият клуб трябва да влезе в един бюджет, който да може да се плаща от собственика на отбора", завърши Гонзо.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа