Спортният шеф на Левски Георги Иванов е в конфликт с Димитър Телкийски и Еньо Кръстовчев. Гонзо не си говорел с двамата от известно време, а отношенията му с нападателя били повече от изострени. Преди няколко дни Георги Иванов се скарал здраво на Мечо, научи БЛИЦ. Официално от “Герена” заявиха, че Телкийски не се чувства добре и поради тази причина тренира на облекчен режим. Според слуховете обаче халфът се скатавал от тренировките. Той и Кръстовчев останаха извън групата на Левски за мача с Локомотив (София). Двубоят е в “Надежда” от 16 часа утре.

"Нещата с Кръстовчев са доста сериозни. Гонзо го извади за неопределено време от представителния отбор", заявиха от "Герена" пред "Меридиан Мач".

Аут от разширения състав, но заради контузия, е Веселин Минев. В групата попадна вратарят Георги Петков, но неговите шансове да пази са минимални. Все пак съществува вероятност Петков да се появи в игра със специална ръкавица.За всеки случай в разширения състав е вписан и трети вратар.

Пълната група на Левски за мача с Локомотив:
Божидар Митрев, Цветан Димитров, Георги Петков, Виктор Генев, Стефан Станчев, Майкъл Тевия, Александър Александров, Георги Сърмов, Мирослав Антонов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Иван Цачев, Жоазиньо, Петер Петраш, Николай Димитров, Седрик Бардон, Лъчезар Балтанов и Владимир Гаджев.