Георги Иванов-Гонзо се ядоса на поредното питане, дали е сигурен за поста си. Това стана след загубата на Черно море от “Ботев” (Пловдив) с 1:3.

“След мача с “Левски” в нашия лагер имаше настроение. Казвам, че не се притеснявам за поста си. Ако имате някакви въпроси, задайте ги към ръководството. Всеки път ме питате едно и също. Десет пъти ми задавате едни и същи въпроси. Какво искате, да си подам оставката ли?! Ако искате, ще си я подам, няма проблем”, избухна Георги Иванов след двубоя на стадион “Христо Ботев”, който се игра пред празни трибуни заради наказание на “канарчетата”.

"Едва през второто полувреме нашият отбор заигра по-добре. Опитахме се да върнем тези два гола, допуснати от нас преди почивката, но се стигна до някои тактически грешки в защита. В крайна сметка разликата между двата отбора бяха две наши тактически грешки. Важното е, че отборът се опитва да играе добър футбол, а не както някои "специалисти" се опитват да изкарат, че Черно море само рита и блъска съперниците. Аз докато съм начело на отбора, ще се опитвам да налагам този стил”, добави Гонзо./БЛИЦ