Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо се заяде с ЦСКА след поражението на тима му с 0:2 на "Армията". Легендата на "Левски" заяви, че това е една от последните победи на "червените" и ги посъветва да използват момента, за да се радват. Както е известно, Иванов се завръща на "Герена" от лятото.

"На ЦСКА това им е една последните победи, да се радват", заяде се с врага Гонзо.

Наставникът на Черно море скочи остро срещу съдийството и дори призова Никола Джугански да напусне поста. Гонзо е афектиран от решението на рефера Георги Димитров да не даде дузпа на тима му в ситуацията в 60-ата минута, когато Иван Коконов падна за 11-метров наказателен удар, след като Райс Мболи се хвърли в краката му.

"Допуснахме две грешки и ни вкараха 2 гола. През другото време държахме топката. ЦСКА нямаше ситуации през целия мач. За мен положението с Коконов е чиста дузпа и червен картон. Докога съдиите ще предрешават мачовете? Ако това не е дузпа, кое е. Мболи му скача в краката и разперва ръцете си, за да го спре. Срамота, има шестима съдии, ако трябва по 12 на мач да ги направят. Не знам... Джугански да се маха вече", призова ядосаният Гонзо.

"С "Левски" чиста дузпа не ни дават, тук си затварят очите за дузпа с червен картон", недоволстваше още Георги Иванов след загубата от ЦСКА.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ