Спортният директор на "Левски" Георги Иванов не пропусна да се заяде с кръвния враг на "сините" - ЦСКА. Хванатите с допинг няколко футболисти на "армейците" накараха Гонзо да заяви, че "червените" са силни по химия. Иванов коментира още, че работи перфектно с новия човек в управата на "Левски" Иво Тонев, добавяйки, че е спокоен за поста си в клуба.

"ЦСКА са силни по химия! Футболистите на "Левски" никога не са взимали допинг. Хипотетично е нормално, когато се срещнат двама равностойни спортисти, този който взима непозволени вещества да има предимство. При нас категорично няма подобни неща", заяви Гонзо.

"Годината беше тежка за "Левски". Негативните емоции бяха повече от положителните. Надявам се през 2012 ситуацията да се промени. Това, че има нови лица в "Левски" не променя нещата. Когато някой иска да прави нещо и да работи за доброто на клуба, той го прави независимо от това кой е собственик. С Иво Тонев се разбираме перфектно, не се притеснявам за поста си. И преди съм казвал, че в България ще работя само и единствено за "Левски", защото професионализмът и атмосферата, които са в този отбор, няма как да ги има в другите клубове", продължи Георги Иванов, който гостува в новото предаване на БНТ "Срещу новините".

На въпрос къде ще бъдат футболистите на "Левски" по-добри през 2012 години, бившият нападател отговори: "Надявам се на терена, защото досега бяха добри на дансинга."

"В последно време стана така, че доста футболисти на "Левски" се забъркват в инциденти. Те са големи хора и трябва да носят отговорност. И преди ги е имало тези неща, но медиите не са ги знаели. А сега всичко се научава и се публикува в сайтове и вестници. Нас не ни интересува какво прави даден футболист в личния си живот, стига това да не оказва влияние върху формата и професионализма му на терена", коментира Иванов относно пиянските изцепки на "сините".

"Николай Костов разбира играта. Не мисля, че се влияе от това, което се случва в клуба. Неговата работа е да подготви отбора добре, за да го направи шампион. Трудно е да се налагат млади футболисти, предвид целите, които преследваме. Понякога, когато гледам, че не играем добре, ми се е искало да облека екипа и да вляза на терена. Докато съм играл винаги съм пушел, но това не ми е пречело. Женен съм от доста години, така че други жени не ме интересуват.