Спортният директор на Левски Георги Иванов–Гонзо, който изпълнява и ролята на треньор на тима, заяви, че не смята сезона на „сините” за провален. В предаването „Зона Спорт” на bTV той намекна, че има намерение да остане треньор на шампионите за постоянно.

"Има още върху какво да работим, има какво да се желае. Смятам обаче, че кризата в отбора е отминала. Сега ни предстои тежък месец с няколко трудни мача, които трябва да спечелим, за да затвърдим постигнато. Не мисля, че сезона за Левски е провален", заяви Иванов.

„Винаги има бъдеще. Имаме план и програма, която трябва да следваме. Всичко е на базата на резултати, ако не си на първо място, специално за Левски, всички останали резултати просто не се виждат. Ние имаме планове, но ни притискат резултатите, затова мислим мач за мач”, добави Гонзо.

„Искам да виждам футбол, в който Левски да търси победата до последната минута. Да играем така, че хората да се забавляват и да искат да отидат на мач. За мен е важно, дори и да загубим, но да играем честно, обяви спортният директор на Левски.

„Още като завърших НСА имах планове да продължа като треньор. Да, иска ми се да съм, нормално е когато си се занимавал с футбол да искаш да си треньор.Нормално да съм приключил кариерата си на футболист, след като заемам тази длъжност. Заради ангажиментите, които имам сега, нямам време да тренирам. На 34 години тепърва да се връщам и да се доказвам, а след такава контузия като моята, трябва да се тренира много, а аз нямам време за това, заради задълженията ми”, заяви Георги Иванов.

Гонзо коментира и цялостното развитие на шампионата този сезон. Според него представянето на отбори като Черноморец и Литекс не е изненада, но Левски и ЦСКА си остават най-класните отбори у нас и в крайна сметка именно те ще определят кой ще е първи и кой втори в крайното класиране.

"Представянето на Черноморец не е изненада, но Левски и ЦСКА си остават най-класните отбори и винаги ще са първи и втори. Сега и Литекс се намеси в борбата, но докрая на сезона има много време", завърши треньорът на Левски./БЛИЦ