Спортният директор на Левски Георги Иванов представи новия треньор на тима Ясен Петров.

“Разглеждах доста кандидатури за треньорския пост, но се спрях на най-доброто. Вие медиите предлагахте доста варианти, така че и да не съм искал, съм ги разглеждал. В България няма изобилие от добри треньори. Левски взе най-доброто решение.

Искам да уточня, че Ясен Петров съм го виждал два пъти. Допитах се до хора, с които той е работил. Чух само добри отзиви”, каза Гонзо по време на пресконференцията.

“Не мога да ви кажа имена за селекцията, на 9 юни ще стане ясно всичко. Искаме до тази дата да сме готови с новите попълнения. Преговаряме с 4-5 имена и се надяваме до 9-и да подпишем с тях. Ако след това попаднем на футболист, който ни харесва, ще го привлечем. Очаквайте изненади. Георги Христов има 1 година договор за преотстъпване във Висла (Краков). До този момент никой от полския отбор не е обявил, че ще го връща. Ако обаче не го искат, той си е наш футболист и трябва да си го приберем”, допълни Гонзо.

“Досега аз бях треньор. От тук нататък Ясен Петров изцяло ще си носи отговорността. Това дали аз ще стоя на пейката, или не, ще го преценим във времето. Ясен Петров ще води тренировките и върху него ще пада тежестта”, каза още Иванов.

"Тони Здравков продължава да работи в клуба. Той ще бъде част от мениджърското звено на Левски и ще помага на Ясен в разузнаването на съперниците. Владко Шаламанов се завръща в школата и ще тренира отборът на родените през 1995 година", завърши спортният директор на "сините"./БЛИЦ