Спортно-техническият директор на Левски и същевременно треньор Георги Иванов не издържа на постоянните критики по свой адрес от страна на Емил Велев, който направи тима шампион през миналия сезон. Откакто се махна от клуба, Кокала не спира да се изказва за това как Гонзо не разбира от нищо.

"Щом Кокала се мисли за такъв голям треньор, нека да заповяда. Чакам го още в понеделник в 16:00 часа за първа тренировка", ядоса се в ефира на "Канал 3" Гонзо.

"Явно той и Боримиров са недоволни, че вече не са в Левски. Но когато пък бяха тук, постоянно говореха срещу Мъри Стоилов и Наско Сираков. Сега тях ги няма и плюят по мен. Нека двамата да си зададат въпроса дали аз съм човекът, който ги отстрани от клуба", продължи Иванов, визирайки шефа Тодор Батков.

Гонзо се върна към дербито с ЦСКА в събота, което завърши 0:0. "Мачът беше равностоен. Ако в ЦСКА си мислят, че три удара от 20 метра са някакви опасности, явно се лъжат. Просто и двата тима не показаха истинските си възможности. Нашите проблеми са основно пред гола. Нападателите ни са класни, но само докато стигнат до вратата на противника. Сред младите липсва класа и затова сме принудени да връщаме в клуба състезатели на по 33-34 години. Знам къде са проблемите ни", анализира бившият нападател.