Спортният директор на “Левски” Георги Иванов похвали всички футболисти след успеха над Спортинг с 1:0.

“Получи се добър мач, в който можехме да вкараме повече голове и да победим убедително. 1:0 е успех, от който се гордеем. Аз не съжалявам за мача с Лил, тъй като изградихме нов отбор, в който наложихме млади футболисти. Не очаквахме да минем групата, тъй като отборът който сформирахме, е нов, възрастовата граница доста падна, което също трябва да се отбележи. Ние градим отбор за в бъдеще. Не да се радваме, че сме взели 7 точки, а да продължим в същия стил”, каза Георги Иванов.

“Левски” във всички 29 мача, с изключение на няколко, може само да се гордее. Много е трудно да пречистиш отбора и да направиш така, че тимът за толкова кратко време да изглежда по такъв начин. Калин Щърков затова бе привлечен, той има качества. Бях сигурен, че ще играе добре и не съм се съмнявал в представянето му. Винаги има увереност, знаех още от първия ден, че ще постигаме успехи. Много хора боготворите Гара Дембеле, но преди 5 месеца не знаехте кой е той. Защо да не задържим Дембеле и Жоазиньо. Футболът е такъв процес, има хора, които идват и си отиват. При всички положения, ако някои си тръгват, ще бъдат най-много двама, а на тяхно място ще бъдат привлечени нови”, допълни шефът.

“Имахме цел – да влезем в групите, която я изпълнихме. Следващата ни цел е да станем шампиони, шансовете ни са доста големи и съм сигурен, че ще успеем. Имаме цел два вземем купата, която също можем да постигнем. Едно голямо благодаря, поклон пред хората, които дойдоха и ни подкрепиха. Благодаря на момчетата, на футболистите, на собственика и на изпълнителния директор. Казах, че “Левски” е едно голямо семейство и публиката е част от нас”, завърши Гонзо./БЛИЦ