Георги Иванов е обещал да се изправи срещу "Левски" в благотворителния мач, който ще се проведе след часове в столичната зала "Христо Ботев" - от 14:00 ч. БЛИЦ разбра, че отборът по футзал на "сините" фенове е поканил Гонзо да играе за тях в двубоя с футболисти от представителния тим.

За "Левски" ще излязат Станислав Ангелов, Орлин Старокин, Симеон Райков, Илиян Йорданов, Ивайло Василев и др. Toзи път обаче Гонзо ще е срещу тях. А в последните две години идолът на Сектор "Б" беше лидер на "сините", но все губеше от "Левски" София-Запад.

"Поканихме го, за да може най-накрая да запише победа в тези сблъсъци. Последните 2 години все губеше. Дано утре срещата се превърне в шоу и да има доста хора по трибуните", заяви президентът на "Левски" София-Запад Иво Николов пред БЛИЦ.

Цената на билетите е 2 лева. Приходите ще бъдат използвани за благотворителна кауза. Събраната сума ще се дари на тежко болен фен на "Левски", нуждаещ се от спешна операция.

БЛИЦ разбра още, че Илиан Илиев, както и шефовете на клуба от "Герена" ще пропуснат събитието. Треньорът е в чужбина, където оглежда футболисти за зимна селекция.

Благотворителният мач ще бъде ръководен от доайена на футзала у нас - доц. д-р Йордан Иванов-Йоцо, който е делегат на УЕФА и председател на съдийското направление на комисията по футзал към БФС с помощници международните съдии Божидар Колев и Иво Цонев. На събитието ще присъстват и много футболни легенди на "сините". Инициативата за организиране на срещата е на "Националния фенклуб на "Левски" и Клуба на привържениците - "Левски" София-Запад.

3_7.JPG