Треньорът на „Левски” Георги Иванов-Гонзо бе видимо изнервен след загубата с 1:3 от Славия. „Сините” не съумяха да стигнат до успех в трети пореден мач от „А” група и има все по-голяма опасност да останат извън първата шестица.

„Загубихме защото, не вкарахме ситуациите през първото полувреме. Освен това допуснахме глупави грешки при червения картон, при фаула за втория гол. Славия имаше точно три удара, но вкараха толкова гола”, заяви Иванов.

Той изрази недоволство от представянето на част от основните играчи.

„Притеснява ме, че имам футболисти, които трябва да покажат своя характер, но не го правят. Водещи футболисти, но не искам да казвам имена. Има футболисти, които в голяма част от мачовете не показаха най-доброто от себе си”, допълни Иванов.

„При 1:1 с 10 човека имаше устрем, но вместо това пуснахме елементарен гол и това ни пречупи. Не може при всяка атака на противника да пускаме гол. В последните мачове всеки удар към нашата врата се превръща в гол.".

„Гаждев, Сърмов и Аниете ги няма, но няма да се оправдавам. Опитваме се да играем футбол. Терените също не позволяват да покажем това нашия футбол, но не се оправдавам. Имаме два леки мача след нова година, докато конкурентите ни се изправят един срещу друг. Нямам съмнения, че ще сме в първата шестица", каза още треньорът на "Левски".

"Ситуацията не е отчайваща. Един мач и една загуба не могат да повлияят. Имаме ядро от 12-13 човека, трябва да има по-голяма конкуренция", завърши Иванов.