Мениджърът на “Левски” Георги Иванов коментира на пресконференция виковете “Оставка” на феновете по негов адрес по време и след измъчената победа с 1:0 над Монтана. Привържениците за първи път публично изразиха мнението си, след като запазиха мълчание дори след отпадането от Спартак Търнава и загубата от Черно море миналия кръг.

“Нормално е хората да имат някакви изисквания, да искат “Левски” да играе добър футбол. Тепърва отборът започва да играе добър футбол. Хората са в правото да желаят каквото си искат. Аз продължавам да работя по същия начин, сигурен съм, че имаме потенциал. Най-лесното е аз да си тръгна. Нека да успокоя хората, мога да си тръгна без проблеми. По никакъв начин не се притеснявам от виковете им. Знам, че няма да бъда 10 годни, знам, че нямат време да ме чакат. Чашата на търпението ще прелее, когато реши собственикът и отборът продължи да играе по този начин. Не смятам да се предавам, минали са само 3 кръга. Моята чаша започва да прелива, да ви кажа честно”, заяви Гонзо.

“За нас важен в момента е резултатът. Интересуват ни победите, за да върнем самочувствието на момчетата. А феновете в никакъв случай не помагат на отбора. Истинските привърженици трябваше да подкрепят отбора и от Сектор “Б” го направиха, а в Сектор “А”, където са разбирачите от футбола, не го направиха”, допълни още мениджърът.

В края на пресконференцията Гонзо повиши тон и се развика на журналистите заради поредица въпроси за Дарко Тасевски. "Айде да си говорим за мача. Ще ме питате ли нещо друго или да приключваме? Стига вече с тоя Дарко, щом не е в групата, значи не е имало смисъл да попада там. Има разговори между Тасевски и Ростов, нещата дали ще станат зависи от няколко неща, но Дарко за да е полезен на "Левски" трябва да е с изчистена глава, а не да е раздвоен. При положение, че мислиш дали да заминеш, не си полезен на никого", изригна Иванов, след което брифингът приключи и той се прибра в съблекалнята./БЛИЦ