Мениджърът на Левски Георги Иванов от вчера е пълноправен член на треньорската гилдия. Гонзо получи тапията си от треньорската школа, след като успешно завърши необходимия курс за взимане на "А" лиценз. Въпреки това Иванов няма да може да води Левски без Антони Здравков. За момента Здравков е единственият треньор в щаба на Левски, притежаващ необходимия лиценз "Про", който му дава право да води отбор в "А" група.

Лицензът, който Гонзо притежава, му дава право да работи, като старши треньор и треньор на юноши старша възраст, старши треньор на аматьорски отбори от "В" група и старши треньор на професионални отбори от "Б" група. Освен тези длъжности бившият нападател може да води като старши треньор и дублиращ отбор от "А" група.

За да може Георги Иванов да изкара лиценз "Про" и да се присъедини към най-големите в бранша, той ще трябва да натрупа една година като треньор. В предстоящите мачове на Левски Гонзо най-вероятно ще бъде записан като треньор, за да може да натрупа нужния стаж за взимането на "Про" лиценз. Както е известно, Георги Иванов седи на треньорската скамейка на шампионите като спортен директор, въпреки че на практика той изпълнява треньорските функции на “Герена”./БЛИЦ