Георги Иванов беше и е голям нападател, но явно не вижда добре случващото се на терена. Или вероятно не иска да приеме реалността. Видимо афектиран, спортният директор изригна снощи срещу журналистите, обвинявайки ги, че не забелязват добрата игра на Левски.
Същите думи Гонзо изрече след “историческото” отстраняване на азерския “исполин” ФК Баку, когато идолът на сектор “Б” отсече: “Левски е на прав път. Силните ни резултати тепърва предстоят”.
Някой някъде се опита да сравни директора Гонзо с началника Наско Сираков. Паралелът е немислим. Все едно да поставиш каруца пред мерцедес. Георги Иванов е на светлинни години зад Наско и като действия, и като думи. Когато Левски не играеше силно по негово време, Сираков разсъждаваше трезво и виждаше реалността. А и “сините” имаха доста повече поводи за радост отколкото страдание.
Днес Левски е в пълен амок. По всички възможни точки – спортно-технически, административни и управленски. Пет поредни загуби, последната от която катастрофална и най-голямата домакинска в цялата история на Левски на европейско ниво. И Гонзо, вместо да потърси вината в себе си, напада медиите. Сякаш те, а не той стоят на видния пост спортен директор на един от двата най-силни български клуба.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ