Треньорът на "Левски" Георги Иванов остана много доволен след класическата победа с 3:0 над "Ботев" (Враца). Гонзо подчерта, че най-после е видял истинския Дарко Тасевски и се надява македонеца да играе така силно и в следващите мачове. Иванов опроверга информациите, че е оставил Христо Йовов извън групата на "Левски", тъй като разбрал, че Бижутера е повел съотборници на бунт срещу него.

"Момчетата играха добре. Получи се това, което искахме. Недоволен съм само от многото пропуски, резултатът можеше да бъде друг. "Ботев" ни затрудни в началото, затваряха добре пространствата. След това намерихме верния ритъм. Доволен съм от всички, не само от Тасевски. Днес най-после видях истинския Дарко. Такъв искам да го виждам и занапред - да се бори, да гони всяка топка, да дава всичко от себе си, както го направи в този двубой", коментира Гонзо.

"Спокоен съм. Нещата, които се пишат, не ми влияят. Няма да позволя на някои да променят мнението ми за даден футболист. Вярвам на всеки един от играчите си. Работя от сутрин до вечер, нещата понякога не се получават, но за това има обективни и субективни причини. Когато тези футболисти се упокоят, те ще показват много по-добри игри. Не искам да обвинявам вас журналистите. Нормално е да има голям медиен интерес към "Левски", но когато се заговори за бунтове и въстания е обидно за самия журналист, който го е написал. Христо Йовов е направил много за "Левски". Той е футболист с качества, на когото аз ще разчитам. Нормално е, когато групата е от 18 човека, да има и играчи извън нея. Днес му дадох почивка, за да запазя неговото самочувствие и достойнство. Аз съм всеки един ден с тези футболисти, преценявам кое е най-добре и тогава решавам кой ще играе. Не оставям някой друг да решава кой да започне или да влезе по-късно", завърши Георги Иванов.