Спортният директор на "Левски" Георги Иванов възнамерява да привлече "двойник" на Гара Дембеле по време на зимната пауза.

Гонзо настоява за нападател от чужбина, който да се доближава до класата на френския голмайстор. С тази задача вече са натоварени мениджърите, които работят с "Левски", пише "Тема спорт". Основното изискване е въпросните играчи да имат физиката на Дембеле и също така да бъдат на възраст между 23 и 25 години.

Според непотвърдена информация, желанието на Иванов е да подсили отбора с ръстови и мощни футболисти, каквито са сегашните легионери в тима. Към днешна дата спортно-техническият директор е доволен от представянето на Сержиньо Грийн и Дъсти Мулдер, независимо, че двамата разочароваха в последните два мача на тима - с Литекс (1:2) и Локо (Пд) (1:2). Почти сигурно конкурентът на Дембеле ще бъде отново от холандското или френското първенство.

В търсенето на нов нападател ще се включи дори бившият футболист на "Левски" Седрик Бардон. Той нееднократно е препоръчвал свои сънародници на "сините", макар и никой от тях да не бе одобрен до момента. Не е тайна, че към днешна дата на "Герена" нямат адекватна алтернатива на Дембеле. Единствената резерва на французина е Исмаил Иса, който обаче не е в никак добра форма, поради което рядко се появява в игра. /БЛИЦ