Ръководствата на "Левски" и Локомотив (Пловдив) се разбраха да изиграят мач помежду си на турска земя, където двата тима водят подготовките си. Иво Тонев и Коко Динев изгледаха заедно проверката на Любимец с казахстанския Сункар и уредиха приятелския двубой за петък от 13:30 часа.

Мачът се явява продължение на "затоплянето" на отношенията по оста София – Пловдив, след като между "сините" и "смърфовете" беше назряло напрежение покрай неосъществения трансфер на Базил Де Карвальо на "Герена". Първата стъпка беше направена преди дни, когато президентът на Локо (Пд) Константин Динев се видя с Георги Иванов и двамата изгледаха заедно част от контрола на "Левски".

Така утре Гонзо ще се изправи срещу бившия си тим и ще води атаката на "сините", подпомаган от Иво Тонев. За "Левски" ще играят още Николай Костов, асистентите му Георги Шейтанов, Ивайло Петров-Пифа, Веселин Бранимиров и др.

"Смърфовете" ще сформират отбор начело с Коко Динев, Емил Велев, треньорът на вратарите Игор Кулиш, помощниците Апостол Костадинов, Николай Митов и др.