Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо коментира ситуацията в “Левски” в предаването “Зона Спорт”. Бившият нападател, който при “сините” в различни години беше футболист, треньор и спортен директор, успокои феновете, че може да са спокойни за бъдещето на клуба.
 
“В “Левски” много неща не са както трябва. Има прекалено голям натиск – от страна на феновете, на медиите, на треньора и директорите. Това влияе на психиката на играчите и се отразява в представянето им”, заяви Георги Иванов.
 
“Левски” е голям клуб и отново ще се върне на върха, където му е мястото. Това може да не е толкова скоро, колкото феновете искат, но те трябва да бъдат спокойни за бъдещето на “Левски”, допълни Гонзо.

"Основната цел на ръководството на Черно море е място в първата седмица, но моите цели са по-високи. Смятам, че имаме сили за нещо по-голямо. Оптимист съм, че можем да сме фактор и всички ще се съобразяват с нас. За титлата претендентите са ясни - отборите с по-големи финансови възможности, които могат да купуват по-скъпи футболисти. Ние не сме с голям бюджет, но изградихме отбор, който може да обърка сметките на по-заможните тимове и това ме радва", сподели Иванов.
 
"Не съм женен за Черно море, ако видя, че има колебания в представянето на тима и към мен, ще си тръгна. Няма да чакам някой да ме изгони", отговори бившият нападател на въпрос какво би го накарало да напусне отбора.
 
"Черно море е на четвърта позиция в класирането заради няколко фактора: колективът ни е добър, както и футболистите. Показахме добро ниво в изминалите мачове. Безспорно най-добрият ни мач бе този срещу Лудогорец. Така искам да виждам отборът ми да играе. Какво съм променил аз в Черно море? Манталитета и мисленето на играчите. Знаете, че от стария отбор останаха седем футболисти, а взехме десет нови", завърши треньорът на Черно море.