Мениджърът на "Левски" Георги Иванов - Гонзо ще разчита на помощта на психолог, за изваждането на тима от кризата, в която изпадна, след отпадането от Лига Европа. Според източници от клуба, някои футболисти са приели доста тежко загубата от Спартак (Търнава) и все още не могат да се съвземат. Поради тази причина ще се наложи професионалната намеса на професор Татяна Янчева, която да се опита да тушира напрежението, пише вестник "Тема спорт".

Най-притеснен напоследък е халфът Даниел Димов, заради когото на практика се стигна до загубата от словаците, тъй като той първо не се включи добре в игра и бе неориентиран при първия гол, а след това извърши и нарушението за дузпата за второто попадение на съперника. Футболистът е бил стресиран допълнително и от наставника Георги Иванов, който го е направил за две стотинки след прибирането на тима в София. Едва по-късно Гонзо е привикал играча на разговор, като е опитал да го успокои и му е казал да гледа напред.

По-късно е дошла и идеята на намесата на психолога Татяна Янчева, която е имала сеанс с играча, след който е препоръчала на ръководството да даде почивка на Димов.