Спортният директор на "Левски" Георги Иванов не спира да чете конско на футболистите напоследък. И на днешната тренировка нервите на Гонзо не издържаха и в един момент той се развика на Кирил Акалски и защитниците.

Това се случи по време на двустранната игра, в която отборът на Георги Иванов водеше с 3:0, но допусна изравняване след няколко неразчетени действия на бранителите и на Акалски. За тима на шефа личаха имената още на Гара Дембеле, Владимир Гаджев, Александър Александров и Йордан Милиев.

Превърналият се в титуляр на вратата в последните мачове на "сините" Кирил Акалски вбеси Гонзо при една ситуация, в която излезе неразчетено и получи гол. На няколко пъти и националът Йордан Милиев не действа на висота, за което бе здраво нахокан от Георги Иванов.

След двустранната игра на "Герена" коментираха, че Акалски може би е сърдит на Исмаил Иса. Юношата на клуба вкара хеттрик във вратата на отбора на Гонзо. А шефът дори се ядоса още повече в края на мачлето, когато стражът на противниковия отбор Божидар Митрев се включи в атака и при едно изпълнение на корнер бе изпуснат от бранителите и нанесе неточен удар с глава.

На "сините" в събота от 14:00 часа предстои домакинство на Академик (Сф) от 14-ия кръг на "А" група. /БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg