Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви след загубата с 0:1 от Виляреал, че "сините" са се представили добре на "Ел Мадригал". Гонзо каза още, че в щаба на шампионите не са си правили илюзиите, че подобен двубой ще бъде лесен.

"Играхме сравнително добре. Футболистите се раздадоха, което ме радва. Имахме положения, нормално е те да създават повече от нас. Както вървеше срещата, можем да съжаляваме, че не завършихме наравно. Заслужавахме точката. Все пак Виляреал е от ранга на Реал (Мадрид) и Барселона и не сме си правили илюзии, че ще ни бъде лесно срещу тях", каза Гонзо след мача.

"Дербито с ЦСКА вече е най-важното, след като мине двубоя с Виляреал. Не се притеснявам. Играем мач за мач, в групата има много добри отбори, ще се опитваме във всеки двубой да гоним победата", добави още Гонзо.

"За да играеш за победа, трябва да вкарваш голове. Мисля, че Лацио и Залцбург са по-слаби от Виляреал, но се надявам да се справим с противниците си. Левски не е в Лига Европа само заради участието, разбира се, че се надяваме на точки. Когато някой изпуска положения не може да не те е яд, но повече ме беше яд, че допуснахме попадение", заяви още Гонзо. /БЛИЦ