Треньорът на Черно море Георги Иванов ще разчита на 25 футболисти по време на лагера в Гърция, информира „Петел“. В бройка влизат и младите таланти Илиан Илиев и 15-годишният нападател Мартин Минчев, които все още са в Русия на турнира “Валентин Гранаткин” с националния отбор на България до 18 години.

Двамата ще се присъединят към лагера в Гърция на 23 януари. В същото време стана ясно, че португалецът Уго Секо, който трябваше да се завърне във Варна в началото на седмицата, все още не се е присъединил към отбора. Твърде вероятно е това да стане днес или утре сутринта, докато тимът е в София, но е възможно халфът да пътува директно за Солун.

Лагерът в Гърция стартира на 20 януари и ще продължи до 3 февруари. На гръцка земя варненци ще изиграят пет контроли. Само ден след настаняването си в хотела “моряците” ще се изправят срещу Аридеа. Следват приятелски мачове с Верия на 24-ти, ПАОК на 28-и, Ираклис 31-ви януари и Арис на 2 февруари.

ГРУПАТА НА ЧЕРНО МОРЕ ЗА ГЪРЦИЯ
Вратари: Емил Михайлов, Войчех Шром, Иван Дюлгеров

Защитници: Траян Траянов, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Пламен Николов, Михаил Венков, Ондрей Сукуп, Александър Михайлов

Халфове и нападатели: Георги Илиев, Уго Секо, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Александър Цветков, Николай Минков, Борислав Балжийски, Бакари, Иван Коконов, Илиян Неделчев, Марек Кузма, Валентин Йосков, Румен Касабов, Илиан Илиев, Мартин Минчев

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017