Спортният шеф на “Левски” Георги Иванов остана доволен от играта в мача с Видима (2:0). “Победата не бе трудна, сами я направихме такава. Положенията ни бяха 6-7 и срещу отбори, които играят затворено, трябва да вкараш първата или втората ситуация. Това е отборът, връщаме си настроението и самочувствието”, заяви шефът.

Той призна, че е имало малко отпускане заради предстоящия мач от турнира за Купата с Литекс: “Цяла седмица говорихме, че мача с Видима е първи и много важен. Сега започваме да мислим за Литекс. Гледал съм всичките им мачове от началото на сезона и не смятам, че двата отбора има с какво да се изненадаме. Срещата ще е тежка, съперникът е добър отбор, но и ние имаме шансове”.

Иванов говори и за назначението на съдията от Дания Ларс Кристоферсен за рефер на мача. “Това е правилно решение на БФС. В последните години има прекалено голямо напрежение около нашите мачове, дано този път всичко мине спокойно”, каза още Гонзо.

Според него евентуално отпадане от турнира няма да коства оставането му в отбора. “След загубата от ЦСКА отнесохме доста критики, бях аут от футбола. Няма от какво да се притеснявам”, завърши шефът./БЛИЦ