Мениджърът на “Левски” Георги Иванов беше доволен след победата над Търгу Муреш с 2:0 в контрола. Попаденията реализираха Иван Цветков и Даниел Младенов.

“Добре е, че няма контузии. Явно румънският отбор играе по този начин, но беше в рамките на нормалното. Влязохме в днешната контрола с умора и това е напълно нормално. Нямаше я обаче динамиката и скоростта от вчерашния двубой. Нито вчера, нито днес ме интересува резултатът. След като всички се влагат и показват това, което изискваме, е нормално да ни затрудняват при избора на титулярен състав”, заяви Гонзо.

“Няма да давам персонални оценки, но Иван Цветков има качества да играе в “Левски” и затова е тук. Хубавото е, че реализира положенията на отбора. Ако Даниел Младенов играе добре и държи това ниво в мачовете, ще играе той отдясно. Никой няма сигурно място, всеки ден всеки трябва да се доказва. Няма значение за колко пари, откъде идва и как се казва даден играч, ако не играе добре, просто сяда на пейката”, завърши треньорът на “сините”./БЛИЦ