Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов се изсмя на един от бившите треньори на ЦСКА Миодраг Йешич, който, според информация в пресата, бил заявил, че е отказал поста на Ратко Достанич с думите "по-скоро ще стана наставник на Видима Раковски".

"Това е последният човек, който ще потърсим. По-скоро пазачът на "Герена" ще стане треньор на Левски. Йешич е един от многото, които си правят реклама на гърба на Левски и това е смешно", коментира Гонзо на пресконференция на “Герена”.

"Привлякохме Телкийски случайно. Той е добър и доказан футболист. Надявам се с привличането на Телкийски отборът да бъде още по-силен. Надявам се той да покаже формата, в която се намираше преди 3 години. Радвам се, че успяхме го вземем по този начин, тъй като не знаехме, че има проблеми с Амкар", допълни Гонзо.

Левски винаги ще се бори за първото място. Има много мачове до края на есента, конкурентите ни също имат тежки двубои. Убеден съм, че имаме шансове на полусезона да не бъдем на това място, на което сме в момента. Това е временен спад. Няма никакво напрежение между футболистите и ръководството. Напрежение има, но то идва от това, че Левски няма резултати и от това, че не сме на мястото, на което трябва. Между феновете и отбора също няма напрежение", каза още спортният директор на "сините".

"Видяхте, че пробвахме двама свободни футболисти - Калисте и Лохо, но те не задоволиха по никакъв начин. Няма да привличаме играчи само, защото трябва да правим селекция. Ще взимаме такива, каквито ни вършат работа. Това са футболистите до зимата на този етап. На всички е ясно, че нямаме играчи на някои постове - нямаме опорни халфове, нападатели и т.н. Александър Александров е наистина много добър футболист, но сега има договор с Черно море и не мога да говоря какво мисля по въпроса”, завърши Гонзо./БЛИЦ