ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кандидатът за президент на БФС Георги Иванов-Гонзо говори пред медиите преди организираната от него среща със софийските клубове в столичен хотел. 

"Нямам представа кой ще дойде. Поканата не е задължителна, тя е пожелателна. Ще обясним програмата ни и как ще работим. Представяме нашите идеи и те да изберат кой е най-достоен от всички", започна Георги Иванов.

"Ако смятате, че някой може да ме мести така наляво и надясно. Нормално, Борислав Михайлов ме е поканил в БФС, две години работихме по програми, направихме доста неща. Използваме програмата, която е направена до 2026 г., това са неща, които трябва да завършим. Очакваме подкрепа, за да можем да завършим нещата, които сме започнали, а след това да надградим с нови идеи", каза Георги Иванов. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

"За Христо Крушарски няма какво да говоря. Той е президент на Локомотив (Пловдив) и трябва да си гледа отбора. Видял съм много злоба и завист на мой гръб. Не мога да отговарям на хора, които критикуват. Всеки сам трябва да избере дали ще бъде позитивен. Смятам, че моята кампания е позитивна. Хората ще изберат кой е най-достойният кандидат", продължи той. 

"Ние сме опоненти, не сме врагове. С Бербатов сме играли в националния отбор, сега сме опоненти, но това не значи, че аз нямам уважение към Бербатов. Хората са тези, които ще изберат кой е най-достоен", каза Гонзо.

"Всеки от кандидатите има своите идеи, излага своите програми. Притеснения не вярвам да има. Когато отиваш на съревнование, винаги има напрежение. Това е нормално. Когато човек има напрежение, значи има мотивация. Всеки, който иска да става президент, трябва да издържи на това напрежение, защото като стане - ще бъде много по-голямо", добави бившият голмайстор.

"Убеден съм и трябва да направим всичко възможно след конгреса да се обединим и да гледаме в една посока - всички кандидати. Трябва да гледаме в една посока, за да може да работим с държавата. Аматьорският футбол, ДЮШ имат нужда от помощ - терени, бази. Трябва да обърнем сериозно внимание на ДЮШ, защото там се изграждат новите футболисти", продължи Иванов. 

Кандидатът за президент на БФС отговори на критикуващите го относно дипломата му. "Ако имаш висше образование, трябва да имаш и средно. Няма какво да коментирам хора, които са предприели негативна кампания срещу мен. Те имат проблеми със себе си, има нещо, което ги изяжда отвътре, за да бъдат толкова агресивни", завърши Георги Иванов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!