Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви, че е смешно "сините" да бъдат доволни от третото място в крайното класиране. Отборът си гарантира участието в турнира Лига Европа след успех с 2:0 над Сливен в последния 30-и кръг. Гонзо за пореден път нападна Емил Велев, който през миналия сезон направи Левски шампион.

"Не сме доволни от третото място, но предвид това, което се случи през първия полусезон, е нормално да се радваме, че сме в Лига Европа. Смешно е да сме доволни от тази позиция. Надявам се догодина да не допускаме същите грешки, както бе в първите 9 кръга. Има време докато ви кажа новия треньор. Когато всичко е факт, ще го научите. Ще разберете всичко, когато му дойде времето", заяви Георги Иванов след победата над Сливен.

"Много хора си мислят, че разбират повече от футбол от мен, но жестоко се лъжете. Това не е вярно. Анализаторите да са живи и здрави. Пожелавам им да бъдат треньори поне във "В" група", заяви Гонзо, очевидно визирайки постоянно критикуващият го Емил Велев, който в момента е без отбор.

"Когато нещата не вървят, е нормално да е тежко за всеки един в клуба. Не се оплаквам. Всички хора, които работят тук са помогнали за Лига Европа", продължи Гонзо.

Иванов потвърди информациите, че Георги Сърмов и Николай Димитров са пред трансфер в турския Касъмпаша. "Предварителни договори за Сърмов и Хичо няма. Има интерес и преговори. Ние ще преценим дали да пуснем футболистите при определени оферти, но и ще вземем техни заместници", каза още Гонзо. /БЛИЦ