Мениджърът на Левски Георги Иванов поднесе цветя на паметника на Гунди, след което говори по някои актуални теми в отбора.

“Съжаляваме за представянето ни до момента, защото сега пак зависим и чакаме на грешка от страна на Локо (София). Ние сме задължени да спечелим двете срещи до края. Треньори на Левски сме Тони Здравков и аз. До 15 май сме ние, след това ще разберете името на новия наставник. Има много варианти, 10 кандидатури. Водил съм разговори с всички кандидати. Сега каквото и да си говорим, няма да ви кажа нищо конкретно”, каза Гонзо.

“Очаквам двата мача до края да победим, искам го, искам и Локо (Сф) да сбърка. Животът продължава, случват се такива години има го във всички водещи отбори. Явно трябваше да го преболедуваме. Сезонът е провален, но дай боже да влезем в Лига Европа. Искам всички да играят с желание и да се раздадат, но явно не всеки може да го направи във всеки двубой. Селекцията не зависи от това дали ще играем в Европа, или не. Никога не съм казвал, че са изчерпани, разчитам на всички тях до 16 май да дадат максимума от себе си, за да спечелим и да играем в Лига Европа. След това кой каквото е заслужил, ще си го получи”, коментира Гонзо на въпрос дали отборът ще се раздели с Бардон, Топузаков, Телкийски и част от останалите ветерани след края на сезона.

“Навсякъде има забавяне на парите, малка част от заплатите е неизплатена, но футболистите всеки месец взимат пари. Има леки затруднения и е нормално, в цяла България е така, в цял свят дори. Г-н Батков има бизнес дела, върху които трябва да работи”, допълни още Иванов.

Гонзо отговори на заканата на Саша Симонович, че може да съди клуба заради неполучени четири заплати.

“Нека се стигне. Левски не е приют, предложихме му да отиде в друг отбор, да се развива, да играе, но той предпочете да остане при нас и да тренира с дублиращия отбор. Левски не е приют за душевно болни”, завърши Гонзо./БЛИЦ