"Левски" не се представя много убедително напоследък, едва би "Миньор" (Перник) с 1:0, но пък за сметка на това си има мениджър, който безспорно е доказал се голмайстор. Дори и извън терена Георги Иванов продължава да демонстрира, че е класен играч.
 
Миналата седмица, когато нямаше мачове, Гонзо бе забелязан от кореспондента ни в Бургас да се разхожда с русокоса мадама из Слънчев бряг. Двамата обиколиха главната улица на прочутия черноморски курорт, след което седнаха в едно от многобройните кафенета. Гонзо и неизвестната блондинка останаха около половин час в заведението. На тръгване дамата хвана “синята” легенда под ръка, а малко след това нежно се целунаха. Няколко часа по-късно Гонзо и новата му изгора бяха видени да се препичат на плажа в Слънчев бряг, като този път те не показваха никаква интимност поради присъствието на повече хора около тях.
 
Информацията за русокосото момиче и изключително оскъдна. Единственото, което наши източници ни съобщиха, е че блондинката е родом от Варна и е на 24 години.
 
Предвид натоварената програма, Гонзо успял да се измъкне от "Герена" само за 2 дни. В паузата на футболното ни първенство поради евроквалификациите на България с Англия (0:3) и Швейцария (1:3) "Левски" игра контрола със Славия в петъчния следобед. След това Гонзо разпусна отбора и го събра чак в понеделник. Още след мача на "Овча Купел" той отпрашил към морето, за да бъде с любовницата си.
 
“Ние се чудим защо през паузата някои отбори изиграха по три контроли, а ние само една. Излиза, че през това време Гонзо е играл контрола в Слънчев бряг срещу русокос и непознат съперник”, коментират с усмивка на уста фенове на “Левски”.
ПЕТЪР СТАНЧЕВ