Спортният директор на Левски Георги Иванов бе доволен след победата над Лацио с минималното 1:0 в Рим.

“Казах още на заминаване, че идваме за победа. Имахме досега малшанс в двата мача със Залцбург. Заслужавахме тази победа, все пак мисля, че отборът игра прекрасно днес. Нека да имаме уважение, това е проблем на Лацио с какъв състав играе. Нашата цел бе да победим днес. След всичките проблеми, които имахме през този полусезон, се радвам за момчетата, че победиха. Сигурен съм, че през пролетта Левски ще бъде по-силен, при нас проблемът е, че играхме много на гъсто и имаше много умора”, каза Гонзо.

“Убеден съм, че имаме най-добрите играчи, но в част от мачовете не се получаваше, това което искахме и допускахме грешки. Като цяло казвам, че Левски има добри футболисти и по-добри няма да се намерят в България. Ще има нови попълнения, но няма да са 7-8 или 10”, допълни Георги Иванов.

“Радвам се за Йовов, тъй като той и всички имаха трудни моменти. Всеки равен или загуба в Левски е трагедия. Ицо е доказал, че е голям футболист. Радвам се за момчетата, показаха днес, че са мъже. Така искам да виждам Левски. Всеки един от тях се раздаде и по никакъв начин не се притесни. Съжалявам само, че в двата мача със Залцбург имахме шансове и не заслужаваше да загубим.

Благодарим искрено на хората, които ни подкрепяха. Точно така трябва да свирят съдиите, да бъдат незабележими. Темата със съдиите я спирам, има си органи, които взеха мерки. Смениха съдийската комисия и се надявам през втория полусезон да свирят така, както днес”, завърши Гонзо./БЛИЦ