Скандалната плеймейтка Светлана Василева не удържа на думата си и отново се захвана с футболистите. Известната с прякора Гонзовица блондинка от известно време е забелязвана в компанията на Даниел Златков от Миньор (Перник). Двамата вече на няколко пъти са засичани заедно из нощна София, споделиха източници на БЛИЦ.

В Миньор все по-упорито си говорят, че неизвестна блондинка надъхва Златков преди мачовете на отбора. Оказа се, че именно Гонзовица е русата дама, която допринася за добрите игри на талантливия защитник от началото на пролетния полусезон.

Българският двойник на Кристиано Роналдо и Василева дори били в журито на конкурса за "Мис и Мистър УНСС" (на долната снимка). След приключването му заедно отпрашили в неизвестна посока.

БЛИЦ разбра още, че Гонзовица е украсявала масата на отбора от Перник на всички празненства след трите поредни победи на отбора тази пролет.

Както е известно, Светлана Василева нашумя покрай връзката си с Георги Иванов-Гонзо, а освен това бе за кратко гадже и на Дарко Тасевски.

dani.jpg
3.jpg
gon1.jpg