Гьоре Йовановски остава начело на ЦСКА. Ръководството на клуба реши да даде нов шанс на македонеца. Първата възможност за поправителен е още в четвъртък. “Червените” излизат срещу Рапид (Виена) в мач от групите на Лига Европа.

Македонецът опроверга казаните думи от Димитър Борисов, че са му поставени условия, които трябва да изпълни до Нова година.

“Не са ми поставили никакви условия. С ръководството имахме един нормален разговор относно положението, в което е ЦСКА. В своята история ЦСКА никога не е бил в такова положение. Разговаряхме какви мерки да вземем, за да излезе отборът от кризата”, каза наставникът.

“Най-добре може да се излезе от кризата с победа срещу Рапид. Ден-два не искам да разговарям с футболистите, това е мой метод на работа”, допълни треньорът.

“Който и футболист да излезе срещу Калиакра, трябва да спечели мача. Всички са футболисти на ЦСКА и трябва да могат да играят срещу Калиакра. Срещу този съперник, избирате 11 титуляри, които и да са, не им трябва нито треньор, нито нищо, те трябва да го спечелят. Защо не се победи, трябва да се направи един добър анализ. Ще разговарям искрено с футболистите защо липсва мотивация”, коментира Гьоре по повод равенството с Калиакра.

“Не искам да се оправдавам. Отговорността е моя. За успех или неуспех на отбора, аз нося отговорност”, завърши Гьоре Йовановски./БЛИЦ