Треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски оправда загубата от Славия с 0:1 с натрупаната умора от мача с Бешикташ.

“Имахме много липсващи футболисти. Създадохме няколко положения, от които обаче не се възползвахме, Славия го направи. След лагера ще направим анализ на мача, мисля, че трябваше да вкараме един гол. Животът продължава”, заяви Йовановски.

"Който иска да носи фланелката на ЦСКА ще я носи, който не иска може да си ходи. Който няма сърце за ЦСКА, той няма да играе. Не искам да конкретизирам, за мен футболистите в ЦСКА са най-добрите. Платини води специална подготовка и за 60-70 минути той е напълно подготвен. Нормално е, първи мач му е, но той е много качествен футболист”, допълни македонецът.

Той обясни липсата на Спас Делев в групата: "Няма какво да коментирам за Спас Делев. Той и Коце Стоянов ще получат глоби, а това, че е изваден от групата за мача е заради това, че в момента има по-добри футболисти от него. Делев не е изваден от отбора, а само от групата за мача”.

„Мисля, че футболистите имат голямо желание. Бяха изморени от двубоя с Бешикташ и не можахме да ги възстановим, затова загубихме. Никой не е виновен за загубата. Сигурен съм, че имаме шансове не само за Европа, а и за шампионската титла. Нищо не е изгубено”, допълни македонецът./БЛИЦ